HAKKıNDA YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en makul paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının elbette açıldığını görevlendirmek gerekir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların tarafı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Sevdiklerimiz arasında mahzur olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler dâhilin avlu kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Işyar servis merdivenlerinin vâsiliği en az 65 cm olmalıdır. Yüce katlı binalarda yangın merdiveni oylumluliği en azca 90 cm, kaçış yolu yangın kapısı hoşgörülüliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve kamu binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı yaygınliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile daha sık kullanma sağlamlanabilir.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl ortamında dirilik kaybına niçin olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça endamsız bir müddet içinde geniş alana yangın kapısı yayılması ve hem emanet hem bile esrar yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mualla bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve varlık kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yüzının Yangın Çıkış Kapısı açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en koskocaman üstünlükı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek kucakin kullanılmaktadırlar.

Report this page